A konferenciaturizmussal járó munkaerőigény

A konferenciaturizmussal járó munkaerőigényA konferenciaturizmus a gyakorlatban nem volt jellemző üdülőközpontoknál és vonzáskörzetükben.

Rendszerint a konferencia szállodákat üzletemberek vették igénybe, akiknek az utazási miértje kizárólag üzleti célokra vonatkozott. Elhelyezkedésüket tekintve repterek közelségében, illetve nagyvárosokban fordultak elő. Céljuk nem a kikapcsolódás és pihenés volt, hanem csupán egy szálláshely, ahol megszállhatnak, még üzleti ügyeiket intézik. A szobák kialakítása is egyszerűbb volt, a többi szállodával ellentétben viszont lehetőség volt az épületen belül több alapvető, a mindennapi használtban előforduló dolgokat megvásárolni. Bár programjaikat, kínálatukat nem csak az utóbbi években kezdték bővíteni, mindezt annak érdekében, hogy az adott vendég később a családjával is visszautazzon immár üdülés szempontjából.

Siófok ma már az ország azon részén a legnagyobb konferencia központnak számít. Megközelíthetősége nagyon kedvező autóval is. A fent említett tulajdonságokon azonban a konferencia szállodák ma már túlnőtték magukat. Nem az egyszerűség, és nem csupán praktikusság jellemző rájuk, hanem rengeteg szórakozási és kikapcsolódást lehetőségeket is kínálnak. Nagy forgalmuk miatt sok embert foglalkoztatnak, szezonálisan, és hosszútávon egyaránt. Ha a szállodaiparban szeretnénk dolgozni a siófoki munkák oldalon biztosan találunk számunkra kedvező ajánlatot.

No Comments

Post a Comment